Kalendarium för 2021 uppe nu!

posted in: Nytt hos HBK | 0

Nu ligger årets kalendarium uppe för allmän beskådan. Där står det bland annat när det är arbetsplikt och sjösättning, samt när det är dags för kräftskiva och öppningen av Idskär. Härliga happenings med andra ord!

Som de flesta vet vid det här laget så har ju många fysiska träffar behövts ställas in på grund av det rådande världsläget, och de olika musikkvällarna och fikastunderna vi annars är lyckligt vana med har fått skjutas upp till en oberäknelig framtid. Förhoppningen är att det ska vara möjligt att genomföra vissa av dessa träffar utomhus när värmen kommer tillbaka, men tills vidare får man ändå säga att alla har varit bra till att ställa om de mer nödvändiga mötena till det digitala. Till exempel så hölls det stora årsmötet strax innan jul helt digitalt, vilket ändå visade sig gå väldigt mycket bättre än förväntat. Även sådant som inte går att göra över internet hur mycket man än skulle vilja har vi varit duktiga på att ställa om, till exempel årets torrsättning som fick ledas av ett litet järngäng istället för den stora massan så som det är i vanliga fall. Så vi kan ju passa på att slänga ut en eloge här till alla medlemmar som varit bra på att tänka om under rådande omständigheter! Tillsammans klarar vi allt, osv. 

Med det sagt så finns det fortfarande väldigt mycket att se fram emot under året som kommer, och vill man redan nu skriva in dessa datum i sin kalender så är det bara att klicka på HBK kalender här uppe på hemsidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *